Missie

Als architecten streven we er allemaal naar om zinvolle projecten te ondersteunen die de wereld niet schaden maar juist verbeteren.


Groen is de droom, groen is de toekomst!


Herplanting van bos

Een van onze investeerders deed onderzoek naar de mogelijkheden om de CO2-uitstoot van de afgelopen jaren te compenseren. De stichting zal investeren in de verwerving en/of regeneratie van bosbouw in samenwerking met geselecteerde gespecialiseerde organisaties op dit gebied. Gedurende meerdere jaren zal een groot deel van het geld van The Green Dream Foundation in bos(sen) worden geïnvesteerd.

Groene initiatieven en speciale projecten

The Green Dream Foundation ondersteunt groene initiatieven van andere organisaties of individuen die passen bij haar doel. Het bestuur zal in Q3-Q4 van 2022 de mogelijkheden en het soort voorstellen onderzoeken die aan de stichting zijn voorgesteld.

Studenten awards

Er komt een prijs voor studenten met originele en inspirerende ideeën op het gebied van architectuur, die bijdragen aan een betere en groene wereld. In 2022 zullen we voor deze awards een projectplan ontwikkelen met het oog op de lancering in het derde kwartaal van 2022. De eerste award wordt in 2023 uitgereikt.

Netwerk vergroten

In 2022 zal The Green Dream Foundation zich inzetten om het aantal donateurs aan te vergroten. Architectenbureaus en hun opdrachtgevers en gelieerde ondernemingen zullen worden uitgenodigd om financieel bij te dragen. Andere architectenbureaus zullen worden gestimuleerd om deel te nemen aan de stichting als middel om hun CO2-uitstoot van reizen en architectuurprojecten te compenseren.


Laten we er samen iets moois van maken